Wie organiseert dit?

Wij zijn…

… Albert-Jan en Jacqueline Cloo. Sinds 2001 wonen wij in Deventer. We hebben vijf prachtige kinderen gekregen. Albert-Jan had, naast het evangelisatiewerk, een baan van 32 uur per week bij een verzekeringsmaatschappij. Jacqueline is jarenlang, naast de zorg voor het gezin, werkzaam geweest als pastoraal werkster.

Sinds begin 2012 werken we via ECM als evangelisten in Deventer. Toen nog parttime; vanaf november 2014 hebben we de mogelijkheid gekregen om dit fulltime te doen.

Wij zijn lid van de Samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK in Deventer. In onze vrije tijd zijn we graag bezig met muziek en lezen.

Wij hebben in ons leven ervaren…

… dat God echt bestaat en dat het fantastisch is om je leven met Hem te delen. God is liefde. Hij houdt van ons en Hij zorgt voor ons. Bij Hem vinden we rust, veiligheid, vrede. Hij helpt ons voortdurend en staat altijd voor ons klaar.

Wij willen graag…

… over God vertellen. Omdat we denken dat iedereen verlangt naar rust, veiligheid en vrede. We geloven dat God voor ieder mens klaar wil staan. Maar als je nooit iets over God hoort, dan kun je nooit de keuze maken om je leven wel of niet met Hem te delen. Volgens ons mis je dan écht iets!
…. laten zien hoe God is. Dat kunnen we natuurlijk nooit precies goed. Maar we proberen om te zijn en te doen zoals Hij. Zodat je aan ons toch een beetje kunt zien hoe Hij is.

Dat doen we samen met…

… de samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK te Deventer. Zij ondersteunt ons financieel, pastoraal en met gebed.
… de Baptistengemeente Deventer. Ook zij ondersteunt ons financieel, pastoraal en met gebed
… Veel vrijwilligers. Zonder hun hulp zouden we het allemaal nooit kunnen.
… European Christian Mission. ECM helpt ons facilitair en financieel-administratief. Ook hebben we via ECM waardevolle contacten met andere evangelisten in binnen- en buitenland. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via ECM Nederland.
… Een achterban die ons financieel ondersteunt. We zijn voor ons werk en levensonderhoud volledig afhankelijk van giften. Om ook in de toekomst ons werk te kunnen blijven doen hebben we een stabiele stroom van giften nodig. Doet u mee?

We zijn er ook voor jou!

Dus kom eens langs om kennis te maken. Neem gerust contact met ons op om een keertje iets af te spreken. En natuurlijk ben je ook welkom in De Ontmoeting, of op een gebedsochtend.

Een beknopte omschrijving van onze Missie en Visie kun je vinden door te klikken op: Roeping Missie Visie De Ontmoeting

Cloo 2020