We kunnen weer!

Alles is weer open.
Vanaf vrijdag 18 februari zijn al onze activiteiten weer als vanouds.
In Koffie met.. hoeven we geen anderhalve meter afstand meer te houden, dus komende week gaan we weer zoveel mogelijk stoelen terugplaatsen. We kunnen weer een grotere kring maken bij de kachel, weer met stoelen schuiven, en de mondkapjes mogen af. Heerlijk toch!
Let op: Als we binnen ons medewerksteam te maken krijgen met teveel uitval, dan kan het zijn dat we een keer moeten overslaan, of minder mensen binnen kunnen laten. Maar we doen er alles aan om dat te voorkomen; we zijn veel te blij dat alles weer mag.
We hopen jullie dan ook snel weer te zien!

De winkel is ook weer helemaal open!
Tot en met 24 februari blijven de basismaatregelen nog gelden, dus het dragen van een mondkapje en anderhalve meter afstand houden tot andere mensen. Maar vanaf 25 februari vervallen ook die maatregelen.

Doe je liever nog voorzichtig aan? Blijf dan gerust je mondkapje gebruiken en afstand houden. Daarnaast kun je ook 24/7 online bij ons winkelen. Je kunt op de volgende manieren iets bij ons bestellen:
Webshop: www.deontmoetingboeken.nl (24/7)
Mail: boeken.met@gmail.com (24/7)
WhatsApp: 06-42997167 (24/7)
Telefoon: 0570-247956 (di t/m za tussen 10.00 en 16.00)

Je kunt je bestelling bij ons op komen halen, maar je kunt er ook voor kiezen om je bestelling thuisbezorgd te krijgen. Binnen Deventer bezorgen we helemaal gratis!