Dag bezoekers,

 

In De Ontmoeting is altijd een mooie expositie te zien. Elke expositie duurt twee of drie maanden. De ene keer hangen er schilderijen, de andere keer foto’s. Of nog iets anders. Soms van een beginnend kunstenaar, soms van iemand die al veel vaker een expositie heeft gehad.

Soms is de kunstenaar zelf ook aanwezig in De Ontmoeting en kun je dingen aan hem of haar vragen of vertellen.

U bent van harte welkom om, onder het genot van een lekkere kop koffie of thee, de foto’s en schilderijen te komen bekijken!

Huidige exposant:
Francien van Hartingsveld

Francien aan het woord: 

Dag bezoekers,

 Het is voor mij een verrassing dat ik mijn schilderijen kan laten zien in deze ruimtes.

Mijn naam is Francien van Hartingsveldt en woon in Heerde.

Tekenen deed ik al heel lang, daarna met pastelkrijt en pas veel later met de penselen en verf, want ik dacht altijd dat ik dat niet kon.

Natuurlijk heb ik met regelmaat les gekregen en daar werd ik telkens uitgedaagd om te verbeteren. Ook heb ik periodes geen kwast meer aangeraakt, maar telkens kwam er toch weer een moment dat ik na moeilijke tijden het schilderen weer heb opgepakt, omdat ik er weer blij van werd. Met het uiteindelijke resultaat hoef je niet bezig te zijn, zolang je er maar plezier in hebt. Dan is het toch leuk als je tevreden kunt terugkijken naar het eindproduct.

Vaak kwamen de leukste werken na bezoeken aan andere landen en vakanties.

Na acrylverf ben ik nu begonnen met olieverf en ben ik op les in Deventer bij Peter Frans de Graaf. Hij kan mij goede aanwijzingen geven om niet op te geven als het lastig wordt.

Je mag me bellen of mailen als je vragen hebt.

Met vriendelijke groet, Francien

0619244647

fjvanhart@gmail.com

Een voorbeeld uit de expositie:

 

Een impressie van voorgaande exposities:c
Hieronder zie je een aantal schilderijen en foto’s die al in De Ontmoeting hebben gehangen.