Boeken met…

 

KIJK SNEL OP ONZE WEBSHOP!
Het grootste deel van ons assortiment vind je in onze webshop: www.deontmoetingboeken.nl

De nieuwste boeken, de mooiste geschenken, cd’s, dvd’s en kaarten kun je hier uitzoeken en betalen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het bij jou thuis wordt bezorgd. Maar je kunt er ook voor kiezen om het bij ons in de winkel op te halen. Dan kun je meteen de rest van al het moois zien!

Dus ook van harte welkom in onze boekwinkel op Nieuwstraat 19!
De winkel is open op dinsdag t/m zaterdag, van 10:00 tot 16:30.
Je kunt bij ons contant betalen of per pin. Helaas is het voor ons niet rendabel om boekenbonnen aan te nemen. Wel kun je natuurlijk gebruik maken van de Ontmoeting Cadeaubon. Ook accepteren we de Deventer Cadeaukaart.

Boeken met…
Hier kun je lekker neuzen in de nieuwste boeken, cd’s en dvd’s. Zak lekker op een stoel bij het leestafeltje en neem de tijd om iets moois uit te zoeken.
We hebben ook kaarten, kaartjes en diverse geschenkartikelen.

We verkopen ook tweedehands boeken. Leesboeken, maar daarnaast ook tweedehands bijbelstudieboekjes, dagboekjes, kinderboeken en dergelijke.
Voor de prijs hoef je het niet te laten!
0 – 50 pagina’s          : € 0,50
51-150 pagina’s        : € 1,00
151-250 pagina’s      : € 2,00
251-350 pagina’s      : € 3,00
351-450 pagina’s      : € 4,00

 

Bestellen
Kun je het artikel dat je zoekt niet vinden op onze webshop? Maar weet je wel de titel van het boek of de cd/dvd die je wilt hebben? Of wil je een cadeaubon bestellen? Dan kun je dat bestellen door te mailen naar info@deontmoetingboeken.nl  Of door een appje te sturen naar 06-42997167. Tijdens openingstijden kun je ook bellen met 0570-247956. Wij geven je bericht wanneer het artikel bij ons binnen is.

 

Bezorgen
Natuurlijk is het het leukste om een boek bij ons op te halen en nog even lekker te snuffelen. Maar misschien komt het daar niet altijd van. Dan kunnen we ook afspreken dat je het af kunt halen bij EKC De Olijfboom, of dat we het bij je thuis bezorgen (binnen een straal van 10 km vanaf de winkel). Ook verzending per post kunnen we verzorgen. Bestel je voor minder dan € 25,00 dan betaal je een bijdrage in de verzendkosten van € 3,50. Bestel je voor meer dan € 25,00 dan verzenden wij gratis. Binnen Deventer verzenden wij altijd gratis.

 

Cadeaubon
Leuk om te geven en leuk om te krijgen!
De cadeaubon van De Ontmoeting is te gebruiken voor ons gehele assortiment, ook voor onze kledingwinkel! Of het nu een boek is of een broek, een cd of een jas, een geschenk of een paar schoenen, een kaartje of een blouse. Het maakt niet uit: je kunt het afrekenen met de cadeaubon.
Je kunt zelf kiezen voor welke waarde je een bon wilt kopen. Natuurlijk kun je de cadeaubon bij ons in de winkel ophalen, maar we kunnen de bon ook naar je verzenden of bij je thuis bezorgen.
Wil je een cadeaubon bestellen? Dat kan via boeken.met@gmail.com. of door een appje te sturen naar 06-47206422. LET OP: Vanaf 1 maart 2021 verandert het 06-nummer naar 06-42997167!!! Tijdens openingstijden kun je ook bellen met 0570-247956.

 

En wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwe acties? Volg ons dan op facebook!