Alpha Online

WAT IS ALPHA?

Alpha Online is een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen het gesprek aangaat over het leven en het christelijk geloof. Je bent welkom zoals je bent, of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Er is alle ruimte om je vragen en ideeën te delen.
Alpha Online gaat helemaal via ZOOM, dus je kunt lekker vanaf je eigen plek deelnemen. Geen reistijd, geen gedoe, en het maakt niet uit of je snotterig bent of in quarantaine zit.

HOE HET WERKT

WELKOM & ONTMOETING
19.30-19.45
Welkom en ontmoet nieuwe mensen.

KIJK
19.45 – 20.15
KLEINE FILMS MET GROTE IDEEËN
Elke Alpha-bijeenkomst kijk je een video van 25 minuten. De video’s inspireren om meer vragen te stellen, niet om antwoorden te geven. Elke video behandelt een onderwerp van het christelijk geloof, zoals ‘Wie is Jezus?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’. Je kijkt de video lekker vanaf je eigen bank met de link die we je toesturen.

BESPREEK
20.15-21.00
BESPREEK DE VRAGEN DIE ER TOE DOEN
Het leukste moment van Alpha: na de video ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over geloof en het leven en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

DATA & TIJDEN
Van harte welkom op de eerste bijeenkomst van Alpha! We willen het makkelijk voor je maken om Alpha te proberen, daarom starten we Alpha op de dagen en tijden hieronder. Alpha duurt twaalf weken. (12 maandag- of dinsdagavonden plus een vrijdagavond+zaterdagochtend) Of we de maandag- of de dinsdagavonden online gaan, spreken we samen met jullie af.

Wil je meer informatie? Of wil je je opgeven voor Alpha Online?
Mail dan naar: de.ontmoeting.deventer@gmail.com
Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.